Sağlık

Beslenmeyle ilgili yaygın yanlış inanışlar: Yavuz Dizdar, Ensonhaber’de açıkladı

Son yıllarda artan bağışıklık sorunları beslenme rejimlerinin sorgulanmasını da beraberinde getirdi.

Konunun uzmanlarından onkolog hekim Yavuz Dizdar, Enson Gündem Özel YouTube yayınında İlker Koç’un sorularını yanıtladı:

“Sürekli kimyasal içeren ürünler tüketmeyin”

Gerçek kızartmalar da üretiliyor ancak 90 saniyede hazırlanan ürünlere kimyasallar yükleniyor. Eğer hamburger köftesini zincir bir markadan alırsanız o hamburger pek sağlıklı olmayabilir. Yemeklerimizin batılılaşmasından kaynaklanan sorunları yaşıyoruz. Buna dikkat ederseniz farkı kendiniz de fark edeceksiniz.

Beyaz etten yapılan döner sorunludur. Bunu sürekli yerseniz üretimden kaynaklanan kimyasallara maruz kalırsınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu